Snön har börjat falla över de djupa skogarna, minusgraderna har gjort intrång i regionen och den regerande mästaren herr Stevenson har bekräftat att han på lördag ställer ut cykeln. Allt det där är tecken på att det är höst och att Touren endast är några dagar bort.
Då prognoserna säger att det ska vara uppehåll så kommer jag att vara väldigt snäll vad det gäller skärmar. De verkar inte behövas i år och därför kör jag nog själv utan skärmar till och med. Däremot bör vi eventuellt vara lite försiktiga med halkan men det ska troligen heller inte vara några problem.
Det största frågetecknet inför lördagens race är om Britten Paul Jones kommer att köra i knickers denna upplagan också? Det kan bli småkallt om termometern visar minus fem på start.

Det har inget med ToT att göra men idag har jag gjort något väldigt ovanligt för att vara mig. Jag har ställt upp och gått mannekäng på Rosa Tjejkväll i Tranemo idag. Vi på Team Sportia var med på modevisningen så det blev till att visa vinterkläder för en herrans massa damer. En annorlunda grej som jag inte vet var den var. Inte tråkig men kanske inget jag skulle säga att jag vill göra. Däremot gör jag så gott jag kan för mina underbara arbetskamrater!